Oplev vinteren i Mols Bjerge

Sølballegaards Vinterpensionat er åbent i perioden 11.-20. februar. I kan vælge ophold med morgenmad og (som noget nyt) også hyggelig, fælles aftensmad for gårdens gæster på udvalgte dage. Derudover byder vi også på en lang række skønne oplevelser i løbet af perioden.

Når I gæster Sølballegaards lille pensionat, er der to overnatningsmuligheder:

I kan bo på ét af vores 4 dobbeltværelser med sublim udsigt til Trehøje og Århusbugten, eget badeværelse og morgenmad. Det koster 1700,- pr nat inkl. opredning, håndklæder og morgenmad til to personer (1800,- for vores suite m. altan). Min. 2 overnatninger.

Eller I kan bo i én af vores 2 rummelige ferielejligheder, som hver har 3 gode dobbeltværelser (op til 6 personer), badeværelse, fuldt udstyret køkken, stue med spiseplads og smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Egen indgang via det hyggelige gårdrum. Det koster 2700,- pr nat, min. 2 overnatninger. Prisen inkluderer opredning, håndklæder og morgenmad til alle.

Sølballegaards morgenmad består altid af gode, fortrinsvist lokale råvarer og specialiteter fra bl.a. Mols Bjerge Skovkvæg, Mariendal Mosteri, Simons Brød, Småkageriet, Helgenæs Honning, Tebstrup mejeri, Holmgaards marmelade og rigtig god kaffe fra Apelgren Jordt.

Tirsdag og fredag kl 18 inviterer vi til fællesspisning ved langbord i vores udsigtsstue, hvorfra I kan nyde solnedgangen over havet og nationalparkens smukke landskaber. Dagens ret og en lækker dessert med kaffe/the leveres af en af vores dygtige, lokale restauratører. Menuen varierer selvfølgelig, men der vil være fokus på det grønne og lokale – og på fyldige, varme måltider som passer perfekt efter en god lang gåtur i den kølige, sprøde efterårsluft. Det koster 300,- pr person at deltage i fællesspisningen, som skal bestilles, når I booker opholdet. Drikkevarer (fadøl, vin og vand) kan købes i vores lille tag-selv-bar.

Rundt omkring i haven findes hyggelige kroge, fodboldmål og en trampolin, bålpladser, en varm udebruser, udsigtsbænke – og Mols’ måske bedste kælkebakke. Det er alt sammen til fri afbenyttelse. 3-4 gange i løbet af ugen tænder vi op i vildmarksbadet, som ligger med smuk udsigt til nationalparken og Aarhusbugten.

I løbet af perioden vil der være forskellige aktiviteter, I som gæster kan vælge at deltage i. Det kan fx være en guidet løbe- eller vandretur, yoga eller bålhygge. Og ind imellem vil der også være intimkoncerter i vores koncertsal (koncertbilletter købes særskilt. Hold øje med koncertprogrammet her på hjemmesiden).

Det samlede aktivitetsprogram for perioden lyder:

  • 12/2: Guidet vandretur
  • 13/2: Fællesspisning for gårdens gæster
  • 14/2: Yoga kl 10-11:15. Vildmarksbad fra kl 16
  • 15/2: Fællesspisning for gårdens gæster
  • 16/2: Vildmarksbad fra kl 16
  • 17/2: Yoga kl 10-11:15
  • 18/2: Guidet vandretur og vildmarksbad
  • 19/2: Koncert med Bremer/McCoy

Sølballegaard er et perfekt udgangspunkt, hvis I ønsker en aktiv ferie med masser af natur. Der er direkte adgang til nogle af Danmarks smukkeste (og mest kuperede) vandre- og cykelruter. Vi har et par cykler til låns, og selvfølgelig tipper vi gerne om de bedste vandreruter.

Ebeltoft ligger ca. et kvarters kørsel væk, og her findes både hyggelige middelaldergader, gode restauranter og kaffebarer samt en række gode kulturtilbud, herunder det smukke og levende kulturcentrum Maltfabrikken.

Hvis I ønsker at booke eller har spørgsmål til Sølballegaards Vinterpensionat, er du velkommen til at skrive til kontakt@soelballegaard.dk.