Fordybelse

I en tid hvor tilværelsen for mange af os bliver mere og mere hektisk, er der brug for åndehuller, hvor tankerne og kroppen kan finde fred, men også plads til ny inspiration. Vores håb er, at Sølballegaard netop kan blive et sådant åndehul: Et sted hvor skuldrene sænker sig, hvor man nyder naturen og roen og måske også tager sig tiden til at reflektere en lille smule dybere. At de samtaler man får med sine kollegaer, venner eller familie får en lidt anden karakter, lidt nye nuancer.

Nærvær

Vi oplever, at livet midt i naturen giver mulighed for mere sanselighed og større nærvær og ro – hvis man ellers giver det plads og tid. Derfor driver vi ikke Sølballegaard som et traditionelt konferencested med standardløsninger og gæster ugen rundt, året rundt. Vi insisterer på, at der er god tid, at der er pauser mellem vores gæsteophold, og at vi altid kun modtager én gruppe af gangen, så vi selv kan trække vejret, og så vores gæster oplever, at vi er nærværende og oprigtigt interesserede, når de besøger os.

Kvalitet

Vi tror på, at kvalitet kan mærkes. Vi tror, det gør en forskel, når man mødes i rammer, som er indbydende, og når man som gæst oplever, at alle sanser forkæles.

I renoveringsprocessen har vi arbejdet intenst på at få natur, arkitektur og æstetik til at gå op i en højere enhed. Udsigten til Nationalpark Mols Bjerges rå og spektakulære natur spiller hovedrollen i de fleste af gårdens rum, og indretningen komplimenterer med enkle linjer, ro og en høj kvalitet i valg af materialer og møbler.

Vi skylder en stor tak til Natalia fra Spatial Code for hjælp til indretning, farve- og materialevalg, stil og unikke designs på Sølballegaard. Og en tak til de mange lokale håndværkere og kunstnere, som har hjulpet os helt i mål.

Kuratering

På Sølballegaard har vi tænkt nøje over, hvad det er, der gør forskellen, når man tager af sted på den årlige medarbejdertur, det kritiske direktionsseminar eller et fælles inspirationsseminar. Vi bruger vores faglige viden om organisations- og ledelsesudvikling, faciliteringskompetencer og solide kendskab til Mols til at designe processer og oplevelser, der passer til hver enkelt gruppe, der besøger Sølballegaard.

I arbejdet med at møde den enkelte kundes behov, er vores samarbejde med lokale leverandører helt essentielt. Vi ønsker et stærkt lokalt islæt – ikke mindst fordi Mols i disse år oplever en stærk opblomstring af kompetente og nytænkende fødevareproducenter, restauranter, kunstnere og oplevelsesaktører.

Vi er ydmygt bevidste om, at vores evner ikke handler om at kunne det meste selv, men om at kunne designe et meningsfuldt forløb og samle de rigtige mennesker til opgaven. På den måde er der mange, der har en aktie i at få gårdens liv og gode gæsteoplevelser til at lykkes.