Historie

Fra storby til Mols Bjerge

Da vi (Espen og Sofie) og vores tre børn, kom til Sølballegaard på besøg i 2016, blev det kærlighed ved første øjekast. Vi boede dengang på indre Frederiksberg, og var egentlig vældig godt tilfredse med det. Men der var alligevel en dyb længsel efter et liv tættere på naturen. Og en drøm om at skabe et samlingspunkt, hvor mennesker kan mødes og inspireres. Vi valgte at følge drømmen, flyttede hele familien til Mols og efter et par år med overvejelser og renovering, åbnede vi i maj 2019 Sølballegaard som konference- og kultursted. 

Værterne

Sofie Saxtoft Højlund

Sofie Saxtoft har 15 års erfaring som organisationskonsulent og procesfacilitator. De seneste 10 år som selvstændig. Sofies spidskompetencer er udvikling af samarbejdsrelationer, ledelseskommunikation og konflikthåndtering på arbejdspladsen eller i kunderelationer. Derudover har hun i en årrække fungeret som facilitator for ledernetværk.

Erfaringen med at designe og facilitere processer bruger Sofie til at skabe forløb og oplevelser for de grupper, der kommer på Sølballegaard. Meget ofte sker det med inddragelse af dygtige og vildt forskellige lokale samarbejdspartnere. Mols og Djursland har meget at byde på når det gælder fx kulinariske oplevelser, natur, kunst og kultur, og på Sølballegaard forsøger vi altid at give vores gæster en bid af det, som gør vores område ganske særligt.

 

Espen Saxtoft Højlund

Espen har arbejdet i kommunikations- og reklamebranchen siden 2001, heraf de seneste 10 år som medejer og CEO i Advice. Her har han stået i spidsen for en vækstrejse fra 20 til 120 medarbejdere, der arbejder med strategi, branding, udvikling af digitale løsninger, marketing og PR. Derudover har Espen flere års erfaring med bestyrelsesarbejde. Hans spidskompetencer er ledelse samt udvikling af stærke koblinger mellem forretningsstrategi, brand og kunde.

På Sølballegaard vil virksomheder kunne trække på Espens erfaringer som rådgiver, facilitator og oplægsholder.

Et stærkt hold

Foruden Sofie og Espen vil man som gæst også møde et stærkt team af medarbejdere, som gør alt hvad de kan for at give vores gæster den bedste oplevelse, mens de bor på Sølballegaard. 

Vi håber, du som gæst på Sølballegaard vil opleve, at skuldrene umærkeligt sænker sig. At du vil møde et sted med sjæl og kultur – og med naturen helt tæt på. Et sted som viser det bedste, Mols har at tilbyde.

Credit

Design & Development
Mount Agency

Kontakt

Sølballegaard
Elbjergvej 13
8420 Knebel
CVR: 40023550
kontakt@soelballegaard.dk
+45 25572109