Bryllup på Sølballegaard

Kærlighedsfest i naturen

Hvis I drømmer om en fest midt i den smukkeste natur, og med rammer, I selv kan sætte præg på, så er Sølballegaard måske det helt rigtige for jer.

Når I holder fest hos os, stiller vi alle gårdens faciliteter, festlokaler, værelser og lejligheder til rådighed allerede fra fredag eftermiddag og indtil søndag kl 12, når I har haft tid til at spise morgenmad og sige farvel til jeres gæster. Det betyder, at festen får lov at strække sig, og der bliver tid med jeres gæster til både rolige stunder, mere uformel stemning – og selvfølgelig højdepunktet og det store brag, når bryllupsfesten for alvor er i gang.

I medbringer selv kokke og serveringspersonale, og har dermed meget frie hænder til at lave præcis den fest, I drømmer om. Vi står til rådighed med tips og diverse udstyr, service, borde og stole. Derudover vil der være en medarbejder fra Sølballegaard til jeres assistance i de travleste timer – men ansvaret for idé og afvikling står I og jeres kok/bryllupsplanlægger for.

Der er plads til 20 overnattende på selve Sølballegaard, fordelt på 10 gode dobbeltværelser. Og overnatningen er med i prisen. Derudover findes der overnatningsmuligheder på Fuglsø Kro og Fuglsøcenteret, som ligger tæt på. Og endelig kan I vælge at leje telte, hvis I ønsker, at alle gæster skal blive på matriklen sammen med jer. Vi anbefaler Bjergcamp, som tilbyder smukke, lyse bomuldstelte med bund, senge og opredning. Nemt og komfortabelt.

 

OBS: Vi er lige nu fuldt bryllupsbooket i 2022, 2023 og godt ind i 2024. Derfor har vi valgt at lukke for yderligere bookinger. Hvis du ønsker at holde bryllup på Sølballegaard, åbner vi for bryllupsbookinger igen 1/2 2023. 

Ophold for grupper

Invitér dem du holder af, til en særlig og eksklusiv oplevelse

Måske har du lyst til at forkæle dine nærmeste lidt ekstra? Vi hjælper gerne med at arrangere et ophold på Sølballegaard for dig og en gruppe venner/familie med alt, hvad det indebærer af smuk natur og skønne fælles oplevelser. I får hele gården og vores 10 dobbeltværelser for jer selv. Vi hjælper med at tilberede måltider og servicerer jer i løbet af dagene.

Hvis I har lyst til særlige oplevelser rundt omkring på Djursland og på Sølballegaard, hjælper vi gerne med at sammensætte et program med alt det bedste fra vores lokalområde. Vildmarksbadet på vores blomstereng, guidede vandreture, ridetur i Mols Bjerge eller guidet tur på e-mountainbikes er sikre hits.

Koncert med overnatning

Oplev skøn musik og nyd Mols Bjerge

I forbindelse med vores koncerter er det muligt at booke overnatning på dobbeltværelse med morgenmad næste dag. På den måde får I både en skøn musikalsk oplevelse og mulighed for at komme lidt ud i Mols Bjerges smukke natur.

Morgenmaden består af lokale specialiteter fra vores mange, dygtige lokale fødevareproducenter, herunder Mariendal Mosteri, Simons Brød, Tebstrup Mejeri, Småkageriet og Apelgren Jordt kaffe.

Du kan se vores aktuelle koncertprogram her.