Jeres ophold
Vi modtager kun en enkelt gruppe gæster ad gangen, så uanset om I er ti eller hundrede, lover vi at gøre vores yderste for, at netop jeres ønsker og behov bliver mødt.
Kuraterede forløb

På Sølballegaard tilbyder vi kuraterede ophold, som går helt tæt på den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vi  hjælper med at sikre en rød tråd igennem faglige aktiviteter og oplevelser undervejs i jeres ophold. Vi trækker i den forbindelse på en solid erfaring med procesfacilitering og organisationsudvikling. Vi inddrager i høj grad også naturen og kompetente lokale aktører inden for områder som natur, gastronomi, kunst og kultur.

I kan naturligvis også vælge at besøge Sølballegaard med jeres helt eget program og blot nyde rammen, gode måltider og den smukke natur.

På Sølballegaard gør vi os umage med at skabe de bedste betingelser for at mødes og inspireres i fællesskab, og vi håber, vores gæster mærker en varm og uhøjtidelig atmosfære med højt til loftet.

Forplejning

Måltiderne leveres af dygtige lokale restauranter og fødevareproducenter. Herunder Smag, Moment, Fuglsø Kro, Birks Køkken, Andersen Winery, Ebeltoft Gårdbryggeri, Apelgren Jordt Kaffe og Mariendal Mosteri.

Vi lægger vægt på, at vores gæster får mulighed for at smage de mange lokale specialiteter og råvarer af høj kvalitet, som Mols og Djursland er kendt for.

Overnatning

Selvom man oftest kommer til os for at lade sig inspirere i fællesskab med andre, så er det vigtigt med en god seng at sove i og en mulighed for selv at lade op. Alle vores 10 dobbeltværelser er nyrenoverede, har høj komfort og en venlig og æstetisk atmosfære. Udsigten fra værelserne er enten til smukke Mols Bjerge og havet eller til det hyggelige pigstensbelagte gårdrum. 

Ved større grupper og arrangementer har vi flere muligheder for at opjustere antallet af sengepladser, bl.a. via glamping på blomsterengen.

Læs mere om vores faciliteter her

Udlejning til private

Det meste af året er gården reserveret til virksomhedsforløb og større arrangementer, men af og til åbner vi også for udlejning af værelser og lejligheder.

Kontakt os via mail på kontakt@soelballegaard.dk, hvis du vil høre mere eller booke et ophold.

Perioder med mulighed for privat leje af værelser og lejligheder annonceres her på siden (se menu) og på Facebook.