Total Hip Replacement

21.05.2022 –

21:00 –

Pris: 195 DKK

Døråbning: 20:00

Total Hip Replacement & Anyankofo (DK/GH)

Total Hip Replacement skyder sommeren i gang på Sølballegaard med et kæmpe brag af musikalsk overskud og vild energi.Koncerten er del af bandets hidtil største Danmarksturné, hvor de også haret helt særligt album i bagagen, skabt i samarbejde med nogle af de bedste unge ghanesiske musikere lige nu.

I et tæt og ærligt møde indspillede musikerne albummet i Ghana i vinteren 2021 og er nu klar til at ramme det danske publikum med en bølge af livsglæde og groovy musik.

Med et varmt og opløftende udtryk og en stærk kerne af samhørighed, handler sangene om møder på tværs af forskellighed, eksistentielle problematikker, romantisk kærlighed og kampen for social lighed.

Forvent et inkluderende og energisk liveshow, med et 10 mand/kvinde stort band på scenen, en stram blæsergruppe og tunge grooves.

De swinger, groover og brænder igennem på en helt anden måde, og hele huset vugger i stolene fra første takt af.” GAFFA ★★★★★

Varm op til koncerterne og albummet med denne album teaser.

Kom og spis med

Inden koncerten – kl 17:30-20 kan du købe mad i vores lille bod og spise på gårdspladsen eller i haven. Så kom i god tid, få lidt at spise og nyd en stemningsfuld aften i Mols Bjerge.