Selma Judith

06.07.2021 –

20:00 –

Pris: 260 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her
Selma Judith

Ægte musikalsk talent og en lyrisk langefinger til et samfund, hvis forventninger man aldrig kan indfri

D. 6. juli 2021 kan du opleve sommerstemningen på Sølballegaard i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge og få en intim og intens oplevelse, når Selma Judith går på scenen i Sølballegaards smukke sal.

Før koncerten vil det være muligt at købe mad og drikke på den hyggelige gårdsplads. Tag vandreskoene med og smut en tur til Trehøje eller hyg dig i haven på Sølballegaard, før aftenens koncert. Vi åbner baren kl 17 og døren til koncertsalen kl 19:30. Håber vi ses!  

Selma Judith slipper vreden og musikken løs

Singlen ’Some Folklores’ viser Selma Judiths frie tilgang til popmusikken. Her er livlig violin, ukonventionel rytmik og en strittende lyrisk langefinger til et samfund, hvis forventninger man aldrig kan indfri. Nummeret er første forsmag på hendes kommende debutalbum.

Gennem et par år har den helt store talentpil peget på Selma Judith. Hun har optrådt med MØ og The National, været nomineret til Årets Håb ved Steppeulven, spillet Vegas Udvalgte og Roskilde Festival og prydet forsider og skabt overskrifter. Og nu lander singlen ’Some Folklores’, der peger frem mod Selma Judiths debutalbum. Singlen udkommer 5. marts

”Den er meget symptomatisk for hele albummet, fordi der er flere verdenshjørner og rytmer, som trækker i forskellige retninger. Det gør den meget fri. Jeg har villet skabe et rum, hvor vi krydsede genregrænser og lod musikken tage sin plads. Blandt andet ved at give de forskellige instrumentalister plads til at træde frem og fortælle deres ordløse historier. Som violinen i ’Some Folklores’” siger Selma Judith.

Samtidig passer ’Some Folklores’ ind i den indignerede lyriske åre, der løber gennem debutalbummet. På singlen retter vreden sig mod et præstationssamfund, hvis forventninger det er umuligt at indfri. Blandet med irritationen mod en selv over at spilde tid på at gøre selvsamme samfund tilfreds.

Hør ’Some Folklores’ her: https://SelmaJudith.lnk.to/SomeFolklores

Selma Judith singledebuterede med ’Kind of Lonely’ i 2018 og fik i de følgende måneder massiv opmærksomhed. Hun blev nomineret til Årets Håb ved Steppeulven, til Fremtidsprisen i Soundvenue, fik ”hold øje med”-stemplet i Politiken og vandt “Årets Musiknavn” til Ibyen-Prisen 2019. Sideløbende spillede hun Vegas Udvalgte og festivaler som Roskilde Festival, Best Kept Secret i Holland, By:Larm i Norge og en udsolgt headlinerkoncert i Vega. Foruden egne koncerter har hun optrådt med MØ og The National samt varmet op for Jada.

Følg Selma Judith:

https://www.facebook.com/selmajudit

Sommerhygge på Sølballegaard

Få et glas og en bid mad I haven før koncerten

Selve koncerten foregår i Sølballegaards smukke koncertsal, og døren åbnes 19:30. Allerede fra kl 17 vil det dog være muligt at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Så kom gerne i god tid, gå en tur i betagende Mols Bjerge og nyd en bid mad på picnictæppe i haven eller på gårdspladsen.