KH Marie

28.08.2020 –

17:00 & 20:00

Pris: 150 DKK

Døråbning: 16:30

Lyt til musikken her
Arrangementet

Marie Koldkjær Højlund debuterer lige nu som soloartist under navnet Kh Marie med sit dansksprogede album “intet er nok”. Et album som er en kærlig hilsen til sanserne, samhørigheden og sensualiteten i et dansende elektronisk popunivers. Oplev KH Marie med et fabelagtigt band i ryggen til en intim og intens koncert lige midt i Mols Bjerge.

For at sikre, at alle myndighedernes retningslinjer overholdes og vi passer godt på hinanden i denne corona-tid, laver vi to koncerter i Sølballegaards store sal med et stærkt begrænset antal billetter. Den første koncert er kl 17 (døren åbnes kl 16:30) og den næste kl 20 (døren åbnes kl 19:30). Det bliver en helt særlig og stemningsfuld oplevelse.

Allerede kl 16 åbnes Sølballegaards udendørs gårdrum og store have, og der vil være mulighed for at købe pizza og andre lækkerier fra Birks Køkken, øl og vand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, et glas vin eller en kop god kaffe. Her er I velkomne til at kigge forbi – også selvom I ikke skal til koncert. Medbring gerne et picnic-tæppe og slå jer ned på blomsterengen med udsigt til Trehøje og Århusbugten.

Vi håber, vi ses til musik og hygge i bakkerne!

Kunstneren

Marie er tidligere medlem af Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet ‘Ring-i-Ring’, spillet udsolgt arena-turne og festivaler – bl.a. Orange Scene på Roskilde Festival.

Derudover har hun som lydkunstner i kunstprojektet ”The Overheard” været medskaber af adskillige nyskabende installationer, og hun har samtidig skabt musik til og medvirket i forskellige teaterforestillinger, bl.a. den Reumert-vindende ”Lyden af de skuldre vi står på”, hvor hun skrev musikken i samarbejde med Simon Kvamm og Anders Boll. Endelig er Marie Assistant Professor i Sound Studies på Aarhus Universitet.

Musikken på ”intet er nok” er skabt og produceret som en udveksling af musikalske kædebreve mellem Marie og Klaus Q Hedegaard Nielsen, som hun også arbejdede tæt sammen med i både Marybell Katastrophy og Tiger Tunes – med fornemt gæstebud fra Bisse på nummeret ”ryggen mod muren”. Sangteksterne er skrevet til Kh Marie af digteren Morten Søndergaard og er en gendigtning af Højsangen fra Det Gamle Testamente; en samling af nogle af verdens ældste overleverede kærlighedsdigte.

Sommerkoncerten på Sølballegaard er en musikalsk forsmag på endnu et ambitiøst og nyskabende projekt fra Maries hånd. Sensommeren 2020 byder nemlig på en række ”Intet er nok”-forestillinger på Aarhus Teater, hvor Maries musik akkompagneret af særligt udviklede dufte, åbner for helt nye oplevelsesdimensioner.

COVID-19
Vi synes det er vigtigt at passe godt på hinanden.
I forhold til risikoen for at blive smittet med Corona-virus følger derfor vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdaterede.
Vi vil samtidig gerne opfordre vore gæster til at følge disse simple gode råd:
• Føler du dig sløj? Så bliv hjemme.
• Undgå håndtryk, kindkys og kram
• Vask hænder hyppigt og grundigt
• Brug håndsprit/vådservietter
• Host i ærmet og nys eller host ikke på andre.
Parkering

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Sølballegaard, men der er offentlige p-pladser ved Trehøje, i Fuglsø by eller i Viderup.

Bor du i nærheden, er det oplagt at gå eller cykle til Sølballegaard – det er en smuk tur.