Jacob Bellens og Tomas Høffding

22.05.2021 –

20:00 –

Pris: 250 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her
To ikoner i en anderledes koncertsetting

Jacob Bellens og Tomas Høffding slipper kontrollen og inviterer til hyggelig samtale og musik på Sølballegaard

Tomas Høffding og Jacob Bellens mødes på scenen på Sølballegaard – til intimkoncert og samtale med hinanden og publikum. De taler om deres erfaring med at være musikere, sangskrivere og det at have en kreativ levevej. De spiller sange for hinanden og publikum, og de svarer på spørgsmål fra publikum og hinanden. Samtaler om lige det, der optager nu og her.
Det gør de fordi de godt kan lide hinanden, fordi de godt kan lide musik og kunst, og fordi disse underlige tider også kalder på en ny måde at tænke optræden på. Der er brug for et benspænd i koncertformen, og det intime rum med mindre publikumsskare skal udnyttes til en større tilstedeværelse og til at komme lidt tættere på hinanden.
Tomas og Jacob siger selv:
“Vi glæder os begge to enormt og er overbeviste om at det bliver meget sjovere end en regulær koncert. Det kunne godt blive både pinligt og akavet, da ingen af os har prøvet det før. Men der er også potentiale for, at vi og publikum kan finde ud af noget nyt om os selv, hinanden, måden vi arbejder på og hvordan man egentlig skaber en tilværelse som musiker.
….og dermed måske endda ende med at skabe en meget større oplevelse for os allesammen end de sædvanlige koncerter, vi begge to har spillet så mange af. Vi håber sådan at se jer!”
Sølballegaard er med sin beliggenhed midt i Nationalpark Mols Bjerges rå natur et helt unikt spillested, hvor det stærkt begrænsede antal gæster kommer tæt på artisterne, og hvor de storslåede omgivelser uundgåeligt bliver en del af oplevelsen.
Jacob Bellens

Det er få danske radiokanaler, der ikke har Jacob Bellens stemme på playlisten i løbet af dagen.

Den ekstremt produktive sanger/sangskriver har i den grad tegnet dansk electropop gennem to årtier. Jacob Bellens overgår gang på gang sig selv i kunsten at smede en god popmelodi. Der ud over har Hr. Bellens en rystende god sans for at smide uimodståelige funky disko efter vores forsvarsløse dansefødder – man kan blot overgive sig og lade det ta’ en!

Jacob har foruden mange år som solist også baggrund i de to indie-rock bands Murder og I Got You On Tape.

Tomas Høffding

Fra verdensbandet Who Made Who til personlige sange på dansk

Det er ikke mange dage om året Tomas Høffding må få fri fra hovedbandet WhoMadeWho, som i den grad har fået verdenssucces med deres spændstige mikstur af indietronica & electrofunk.

Men nu har Tomas endelig fået tid til at lufte sit spritnye soloudspil – på dansk! Karakteristisk for Tomas’ soloprojekt er ønsket om at glemme sig selv og give slip på stoltheden.

COVID-19

Lad os passe på hinanden

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  1. Blive hjemme, hvis du har symptomer
  2. Bære mundbind når du ikke sidder på din plads
  3. Holde afstand til andre
  4. Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.

På den måde håber vi, at vi alle kan få en skøn og tryg musikoplevelse sammen.