Guidet vandretur og intimkoncert med Ginne Marker – UDSOLGT

05.09.2021 –

13:00 – 16:00

Pris: 300 DKK

Døråbning: 12:45

Lyt til musikken her
Unik natur og solokoncert på Sølballegaard

Snør vandrestøvlerne og tag med på guidet vandretur i Mols Bjerge efterfulgt af en intens og intim musikoplevelse med Ginne Marker solo.

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.

Ginne Markers debutalbum ‘For Seasons To Come’ udkom i november 2019 og på under et år har det alene på Spotify genereret over 4.000.000 streams, sendt hende konstant på landevejen og i august modtog hun ‘Årets Talent’ samt ‘Årets Komponist indenfor Jazz’ ved Carl Prisens årlige prisoverrækkelse.

Lørdag d. 9. januar har du mulighed for en helt unik oplevelse, som kombinerer guidet vandring i den storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerge og intimkoncert med et af Danmarks største jazz-talenter tilbage i varmen i Sølballegaards smukke sal.

Sølballegaard ligger i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge med “Trehøje” som nabo. Vi mødes på gårdspladsen kl 13 og sammen med rutinerede guides begiver vi os ud i den rå og smukke natur. Forvent højder, vidder, dybe dale, smukke udsigter og fortællinger om både istidslandskab, unik natur og årtusinders kulturhistorie, efterhånden som I bevæger jer af sted på den ca. 1 1/2 time lange guidede vandretur.

Tilbage på Sølballegaard bliver I budt indenfor til dampende kaffe/the og en kage fra vores lokale bager. Og mens vintermørket sænker sig, går Ginne Marker på scenen. I kan glæde jer til en intens og nærværende musikalsk oplevelse. Vi er vilde med Ginnes stærke udstråling, sprøde stemme – og ikke mindst helt sublime guitarspil.

Håber vi ses!

Ginne Marker

Inderlighed, stærk historiefortælling - og guitar der sparker bagdel.

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.

Dette 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon.
Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Følg linket ovenfor hvis du vil lytte/se mere til Ginne Marker.

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch, og tæller allerede nu over 1 million streams.
Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på Cph Jazzfestival og til DMA Jazz.
I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen, og de to koncerter i marts på det legendariske Jazzhus Montmartre er begge udsolgt – som de første koncerter i København.

“Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.” 

Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)

”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!”

Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner)

”Ginne Markers evner som sanger, sangskriver og ikke mindst guitarist er ekstraordinære. Man sidder med en konstant fornemmelse af, at hun er meget bedre end hun selv tror. Så underdrevet og samtidig vidunderligt er udtrykket. Én gang nordjyde altid nordjyde.” 

Martin Loft, LoftsKammer (5/5 stjerner

Praktisk...

Billetten inkluderer:
– Guidet vandretur i Nationalpark Mols Bjerge. Husk gode vandresko/støvler og påklædning efter vejret!
– En kop kaffe/the og cookie fra Småkageriet. Øl, vin og sodavand kan købes i baren (Mobilepay).
– Solokoncert med Ginne Marker i Sølballegaards sal.

Det er muligt at parkere lige ved Sølballegaard.

COVID-19

Vi passer på hinanden

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Der vil være håndsprit til fri afbenyttelse, og du er velkommen til at medbringe mundbind til koncerten, hvis du ønsker det. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  1. Blive hjemme, hvis du har symptomer
  2. Holde afstand til andre
  3. Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.

På den måde håber vi, at vi alle kan få en skøn og tryg musikoplevelse sammen.