GOSS

16.10.2021 –

20:00 –

Pris: 190 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

Foto: Kristian Kirk og Magnus Bach

Goss på Sølballegaard

Intenst nærvær og upolerede country-fornemmelser i Mols Bjerge

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme. Goss’ musikalske univers forener upolerede og inderlige contry-fornemmelser med elementer fra både elektronisk musik og pop/rock, og hans stemme er ganske enkelt fremragende.

Goss’ musikalske rejse har siden 2017 budt på udsolgte koncerter og optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Rejsen fortsætter i 2021, hvor forårstouren ’Group Therapy Tour’ tager Goss rundt til 7 af landets største byer – og også til smukke Sølballegaard i Nationalpark Mols Bjerge.

Sølballegaard er med sin beliggenhed midt i Nationalpark Mols Bjerges rå natur et helt unikt spillested, hvor det stærkt begrænsede antal gæster kommer tæt på artisterne, og hvor de storslåede omgivelser uundgåeligt bliver en del af oplevelsen.

Koncerten på Sølballegaard er denne aften med stående publikum.

 

Om Goss

”Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark” 

Da Goss udgav sit debutalbum ’Group Therapy’ i oktober i år, var det på mange måder som om, at Mads Damsgaard Kristensen (tidl. Reptile Youth) havde fundet hjem – hjem til sit musikalske tilhørssted, der kombinerer det organiske med det digitale, og som på magisk vis formår at blende følelser af nostalgi og fremtid. Goss har fortryllet både fans og anmeldere landet over. Sidstnævnte har kvitteret med topanmeldelser.

Goss beviser, hvorfor musik i høj grad skal opleves live. Soundvenue gav hans udsolgte novemberkoncert i Amager Bio 5 stjerner med ordene ”Goss demonstrede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio”. Der er ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss indtager den intime scene på Sølballegaard d. 20. marts.

Anmelderne siger…:

”Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark” (Soundvenue, 5 hjerter til ’Group Therapy’)

”Goss er overbevisende som både Fomo-plaget mand, eftertænksom romantiker, og den ensomme storby, cowboy, der kun lige holder sig selv oppe ved hjælp af slidstærke melodier i olietøndens bålskær. Sådan lyder en musiker, der efter eksperimenter og EP’er er ankommet til sin destination” (Politiken, 5 hjerter til ’Group Therapy)

Support: KH Marie

Som opvarmning til Goss kan publikum glæde sig til KH Marie. Marie Koldkjær Højlund debuterede sidste år som soloartist under navnet Kh Marie med albummet “intet er nok”. Sangene på albummet er et sanseligt studie af kærlighed igennem lyden af dansende elektronisk popmusik. Teksterne er af den danske digter Morten Søndergaard. Marie er tidligere kendt fra Tiger Tunes, Marybell Katastrophy og Nephew.