Sommerpensionat 2022

Oplev sommeren i Mols Bjerge!

Med vand til næsten alle sider, hyggelige landsbyer, gode spisesteder og smuk natur findes der næsten ikke et sted så skønt som Mols om sommeren. Tænk at sidde i solnedgangen med et godt glas vin og udsigt til fortidsminder og smukke landskaber. Eller vandre gennem Mols Bjerge til benene snurrer og slutte af med et havbad på en uforstyrret strand. Eller nyde stemningen til en intimkoncert i Sølballegaards sal…

Det kan altså noget, synes vi. Og vi håber at se jer, når vi åbner Sølballegaards lille sommerpensionat i perioden 1. juli til 31. juli 2022.

Når I besøger Sølballegaards sommerpensionat, er der to overnatningsmuligheder:

I kan bo på ét af vores 4 dobbeltværelser med sublim udsigt til Trehøje og Århusbugten, eget badeværelse og morgenmad. Det koster 1800,- pr nat inkl. opredning, håndklæder og morgenmad til to personer – eller 2000,- for vores suite m. egen altan. Min. 2 overnatninger.

I kan også bo i én af vores 2 rummelige ferielejligheder, som hver har 3 gode dobbeltværelser (passer fint til 6 personer), badeværelse, fuldt udstyret køkken, stue med spiseplads og smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Egen indgang via det hyggelige gårdrum. Det koster 2900,- pr nat, min. 2 overnatninger. Prisen inkluderer opredning, håndklæder og skøn morgenmad til alle.

Sølballegaards morgenmad består altid af gode, fortrinsvist lokale råvarer og specialiteter fra bl.a. Slagter Kruse, Mariendal Mosteri, Simons Brød, Småkageriet, Helgenæs Honning, Tebstrup mejeri, Holmgaards marmelade og rigtig god kaffe fra Apelgren Jordt.

Rundt omkring i haven findes hyggelige kroge, fodboldmål og en trampolin, en gynge, bålpladser, en varm udebruser og udsigtsbænke. Det er alt sammen til fri afbenyttelse.

I løbet af perioden vil der være forskellige aktiviteter, I som gæster kan vælge at deltage i. Det kan fx være en guidet løbe- eller vandretur, yoga, bålhygge, eller at vi tænder op i vildmarksbadet, som ligger med smuk udsigt til nationalparken og Aarhusbugten. Og ind imellem vil der også være intimkoncerter i vores koncertsal (koncertbilletter købes særskilt. Hold øje med koncertprogrammet her på hjemmesiden og med dagens aktiviteter på gårdens tavle). I forbindelse med vores sommerkoncerter, vil det være muligt at købe et godt måltid mad samt vin/vand/fadøl i baren – også selvom du ikke skal til koncert. Mad og drikke kan nydes på gårdspladsen og i den hyggelige have mellem kl 17 og 20.

Sølballegaard er et perfekt udgangspunkt, hvis I ønsker en aktiv ferie med masser af natur. Der er direkte adgang til nogle af Danmarks smukkeste (og mest kuperede) vandre- og cykelruter. Vi har et par cykler til låns, og selvfølgelig tipper vi gerne om de bedste vandreruter.

Ebeltoft ligger ca. et kvarters kørsel væk, og her findes både hyggelige middelaldergader, gode restauranter og kaffebarer samt en række  kulturtilbud, herunder det smukke og levende kulturcentrum Maltfabrikken. Vores næsten-naboer på Karpenhøj Naturcenter tilbyder masser af sjove familieaktiviteter sommeren igennem. Og i det hele taget sker der en masse på Mols i løbet af skolernes sommerferie. Vi guider gerne til de bedste oplevelser 🙂

Hvis I ønsker at booke eller har spørgsmål til Sølballegaards sommerpensionat, er du velkommen til at skrive til kontakt@www.soelballegaard.dk