Vandring og vinterkoncert med VIGDIS

10.12.2022 –

14:30 – 17:30

Pris: 350 DKK

Pris uden vandring: 275 DKK

Døråbning: 14:15

Smukke stemmer i Mols Bjerge

Sølballegaard inviterer på vandring i Mols Bjerges vinterlandskab og derefter skøn musik og dampende varm æblegløgg i den smukke koncertsal.

VIGDIS byder vinteren velkommen med en koncert, der hylder den kolde tid, naturen og det varme lys der strømmer ud af vinduerne i de mørke dagtimer. Koncerten kalder de Solstrejf i sneen, og den indkapsler forskellige indtryk af vinter, suppleret med enkelte mere julede satser og sange, som indvarsler den stemningsfulde juletid.

Koncerten har musikalsk fokus på melankolien i mørket og kulden, men også glæden ved lyset, de få magiske solstråler og vinterens smukke landskaber.

VIGDIS

Vigdis er et ambitiøst, ligestemmigt kor for kvinder på højt niveau med musikskabelse, musikalsk dygtiggørelse og et stærkt socialt sammenhold i fokus. Vigdis er et ungt kor i den forstand, at vi startede op for nylig, i sommeren 2020, og at alle 25 sangere er unge kvinder i 20’erne. Trods korets korte levetid har alle sangere mange års erfaring fra nogle af Danmarks bedste amatørkor, herunder DR Pigekoret, Camerata, DUVE og Århus Pigekor. Vigdis er et ambitiøst kor, som primært arbejder med klassisk musik, men også rytmiske arrangementer.

Dagens guidede vandring starter kl 14:30 (kom gerne 14:15), hvor vi mødes på Sølballegaards gårdsplads. Vi vandrer en times tid i kuperet landskab, så husk gode sko og tøj efter vejret.

Når vi vender tilbage til Sølballegaard, bydes I indenfor til hvid æblegløgg (med eller uden alkohol) og vaniljekranse. Det er inkluderet i billetprisen.
Koncerten med VIGDIS starter kl 16. Vi lukker baren, mens koret synger, så vi kan være sammen om at nyde musikken uden forstyrrelser.

Skulle du have lyst til koncert uden vandretur, er det også muligt. Vælg billet med eller uden vandretur, når du bestiller. Vi åbner dørene for ikke-vandrende koncertgæster kl 15:30.