Skriverum Mols Bjerge: Vandring og koncert med 5 sangskrivertalenter

17.05.2022 –

19:30 – 21:30

Pris: 125 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her

Hvordan skaber man musik?

Sangskriverne Emil Johannessen (Zar Paulo), Gustav Hedemann (Sortblod, Uden Ord), Daniel Joy, Marie Rørbæk (Rør, Ublu) og Emma Lillelund (hun_sagde), er alle ved at markere sig som nye, vedkommende stemmer på den danske musikscene – i hver deres genre fra indie-folk over popsange til elektronisk trap rap.

Hvor de fleste musikere bruger lydstudiet og øvelokalet til at skrive sange og producere musik, har de fem sangskrivere flyttet fokus ud i området omkring Sølballegaard og Mols Bjerge. Her har de igennem indtryk, dokumentation, research og skriveøvelser ladet omgivelserne påvirke deres arbejde. Til koncerten vil de både optræde med deres sange og fortælle om deres oplevelser i området og deres generelle virke som sangskrivere.

For at komme i stemning til koncerten, starter aftenen med en guidet stillevandring på en lille times tid ud i Mols Bjerges smukke landskab (Så husk gode vandresko og påklædning efter vejret). Vi mødes på gårdspladsen kl 19:30.

Glæd jer til en aften, hvor Sølballegaard byder indenfor (og udenfor) til en anderledes natur- og koncertoplevelse, der viser bud på, hvordan musik, kunst, natur og natursyn indvirker på hinanden. Aftenen bliver samtidig et interessant indblik i maskinrummet hos nogle af landets største sangskrivertalenter.