Simone Tang Solo

22.10.2021 –

20:30 – 22:00

Pris: 150 DKK

Døråbning: 20:00

Lyt til musikken her

Efter at have spillet på internationale festivaler som The Great Escape (UK), Trans Musicales (FR) og SPOT festival (DK), udgav Simone Tang sin engelsksprogede debutsingle “Shame” forrige år, der netop har rundet 420.000 streams. Mens de fleste husker hende som den kvindelige hovedrolle i Nils Malmros’ film Kærestesorger, er det for Simone Tang, musikken der har været i fokus de seneste år. Simone skriver også sange på dansk, og havde i foråret den smukke ballade “Hvad sku’ vi gøre” med i DR3-serien FAR. Tang er inspireret af de bedste fra en blandet verden, herunder bl.a. Anne Linnet, Frank Ocean & Emily King.

Til koncerten vil Simone Tang spille hendes danske og engelske sange solo på hhv akustisk guitar, elguitar og flygel.

Udover at skrive sine sange selv, producerer Simone også selv sin musik. Hendes unikke lyd og udtryk har ikke nogen tvilling på den danske scene, og jeg glæder mig personligt til at se hvad Simone Tang mere har at byde på. Hun er for mig en af de up and coming danske artister med absolut størst internationalt potentiale.” (Audiokompas) 

“Lyden på livevideoen er fænomenal og i forhold til så mange andre livesessions og -videoer leverer Simones flotte teknik op til originalen.” (Bands of tomorrow om seneste single “Vera”)

“To really capture what Simone Tang is all about, just take a minute to listen to “Shame”, an absolute gem by the singer that encapsulates all the best things that there is to say about Simone.” (Europavox)

Hør og se den smukke video til Simone’s seneste udgivelse ‘Vera’ her: https://youtu.be/FeWuM3bmsWE