Sidste Udkald

21.07.2020 –

17:00 & 20:00

Pris: 125 DKK

Døråbning: 16:30

Arrangementet

Atmosfæren er lun og uhøjtidelig når Sidste Udkald inviterer indenfor. I en blanding af dansksproget folk og country sættes den musikalske stemning, som danner rammen for nærværende og ærlige fortællinger om et liv der leves – om sorte huller og om at komme igen.

De ultra-lokale Sidste Udkald mødtes om musikken i 2019, og siden har de udviklet deres musikalske og poetiske univers blandt Mols’ bløde bakker og dybe dale.

For at sikre, at alle myndighedernes retningslinjer overholdes og vi passer godt på hinanden i denne corona-tid, laver vi to koncerter i Sølballegaards store sal med et stærkt begrænset antal billetter. Den første koncert er kl 17 (døren åbnes kl 16:30) og den næste kl 20 (døren åbnes kl 19:30). Det bliver en helt særlig og stemningsfuld oplevelse.

Allerede kl 16 åbnes Sølballegaards udendørs gårdrum og store have, og der vil være mulighed for at købe pizza og andre lækkerier fra Birks Køkken, øl og vand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, et glas vin eller en kop god kaffe. Her er I velkomne til at kigge forbi – også selvom I ikke skal til koncert. Medbring gerne et picnic-tæppe og slå jer ned på blomsterengen med udsigt til Trehøje og Århusbugten.

Vi håber, vi ses til musik og hygge i bakkerne!

COVID-19
Vi synes det er vigtigt at passe godt på hinanden.
I forhold til risikoen for at blive smittet med Corona-virus følger derfor vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdaterede.
Vi vil samtidig gerne opfordre vore gæster til at følge disse simple gode råd:
• Føler du dig sløj? Så bliv hjemme.
• Undgå håndtryk, kindkys og kram
• Vask hænder hyppigt og grundigt
• Brug håndsprit/vådservietter
• Host i ærmet og nys eller host ikke på andre.