Sidste Udkald: Release-koncert – UDSOLGT

20.08.2021 –

20:00 – 21:30

Pris: 125 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her
Sidste Udkald

Musik, man kunne kalde Mols Roots

SIDSTE UDKALD er et nyt dansk orkester fra Mols bestående af seks tilflyttende musikanter. Sammen skaber de en musik, som forener dansk sangskrivning og amerikanske genrer som country, blues og folk i en lyd, man kunne kalde ‘Mols Roots’. Bandet album-debuterer 20. august med ‘Midt I Ingenting’, hvis ti stærke sange tog form efter sanger/sangskriver Snorre Ralunds ti års dvale med sorg, depression og angst – et personligt vidnesbyrd om kampen med at bevæge sig op af sit sorte hul, før det er for sent.

Nogle gange skal der ske noget radikalt, før man rykker sig, fra hvor man er. Behovet for et nyt udsyn trængte sig ihvertfald på af forskellige grunde for medlemmerne i Sidste Udkald. Alle i bandet er Mols-tilflyttere der har taget springet fra by til land, og er derudover gode venner, naboer og fædre, der har fundet sammen omkring musikken. Det tog sin begyndelse i foråret 2019, hvor Snorre og Nicolai mødtes som fædre i den lokale børnehave og blev enige om at gå til ‘band’ sammen. Et par måneder senere var der fuld besætning, og Snorre havde fundet en hidtil ukendt kilde til inspiration, der hurtigt resulterede i en masse sange.

Sangene på det spritnye album ‘Midt I Ingenting’ er til dels, men ikke kun en beskrivelse af de svære, håbløse tilstande man kan befinde sig i, men i lige så høj grad en fortælling om at ville noget andet, at tage fat og at bevæge sig videre. Sidste Udkald fejrer deres nye album med denne relase-koncert på Sølballegaard, hvor bandet i sommeren 2020 også spillede deres debutkoncert.

Før koncerten kan gæsterne købe mad og drikke på Sølballegaards gårdsplads.