SHE

13.08.2020 –

17:00 & 20:00

Pris: 125 DKK

Døråbning: 16:30

Lyt til musikken her
Arrangementet

SHE byder velkommen i sit farverige, kantede popunivers – med stort P. Musikken er elektronisk, dansabel og med tekster, der taler til dit følelsesliv.

For at sikre, at alle myndighedernes retningslinjer overholdes og vi passer godt på hinanden i denne corona-tid, laver vi to koncerter i Sølballegaards store sal med et stærkt begrænset antal billetter. Den første koncert er kl 17 (døren åbnes kl 16:30) og den næste kl 20 (døren åbnes kl 19:30). Det bliver en helt særlig og stemningsfuld oplevelse.

Allerede kl 16 åbnes Sølballegaards udendørs gårdrum og store have, og der vil være mulighed for at købe pizza og andre lækkerier fra Birks Køkken, øl og vand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, et glas vin eller en kop god kaffe. Her er I velkomne til at kigge forbi – også selvom I ikke skal til koncert. Medbring gerne et picnic-tæppe og slå jer ned på blomsterengen med udsigt til Trehøje og Århusbugten.

Vi håber, vi ses til musik og hygge i bakkerne!

Kunstneren

Hun er kun 19 år gammel, men ligesom hendes sangstemme er drømmen om musikken utrolig stærk.

Freja Engberg Helbo har haft en landlig opvækst på Mols, men drømmen om at lave musik og fortælle historier, har båret det unge talent over på den anden side af bugten til Århus, hvor hun i et musikalsk samarbejde med Robert Snider og Simon Stadsholt står i spidsen for SHE.

I det århusianske subkulturelle musikmiljø på Sydhavnen har de tre musikere fundet sammen om deres fælles passion, nemlig musikken. Selvom deres baggrunde er vidt forskellige, er de rørende enige om genre, stil og udtryk. I SHE smelter de traditionel sangskrivningstraditionen sammen med nyere elektroniske produktioner.

COVID-19
Vi synes det er vigtigt at passe godt på hinanden.
I forhold til risikoen for at blive smittet med Corona-virus følger derfor vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdaterede.
Vi vil samtidig gerne opfordre vore gæster til at følge disse simple gode råd:
• Føler du dig sløj? Så bliv hjemme.
• Undgå håndtryk, kindkys og kram
• Vask hænder hyppigt og grundigt
• Brug håndsprit/vådservietter
• Host i ærmet og nys eller host ikke på andre.
Parkering

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Sølballegaard, men der er offentlige p-pladser ved Trehøje, i Fuglsø by eller i Viderup.

Bor du i nærheden, er det oplagt at gå eller cykle til Sølballegaard – det er en smuk tur.