PRISMA

24.09.2022 –

20:00 – 22:00

Pris: 180 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

PRISMA på Sølballegaard

Den danske søskendeduo PRISMA har siden deres udgivelse af singlen “I Never Wanted To Meet You” i marts 2021, spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og lovende musikalsk projekt. Anmelderne elsker dem og spår dem en lysende fremtid.

På Sølballegaard kan du opleve PRISMAs vilde live-energi og den fortættede stemning i den smukke koncertsal. Koncerten er med stående publikum.

***

Om PRISMA

Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musiksammen på barndomsværelset, og inspireret af artister som Agnes Obel og og TheRaveonettes, har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk ogdrømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingendeflerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarerog elektroniske soundscapes. Lyrikken tager udgangspunkt i det nære, og rummer stærkefølelser og personlige historier; både om livets store spørgsmål, og om Frida og Siridssøsterforhold, og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum.

Musikken har et in-your-face-output med en upoleret kant,masser af nerve, som er et oprør med samfundets båse. PRISMA modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene: “Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”.  I sommer spillede PRISMA to udsolgte koncerter i København, som ligeledes af GAFFA fik 5 stjerner.