Niklas Walentin og Christina Bjørkøe – klassisk koncert

26.07.2021 –

20:00 –

Pris: 175 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her
I Djurs og Mols

Sølballegaard deltager i dette års internationale kammermusikfestival "I Djurs og Mols".

Indbydende og overraskende lokaliteter i Nationalpark Mols Bjerge danner klangbund for Klassiske Koncerters eksklusive koncerter, hvor publikum får en enestående chance for at komme helt tæt på musikken og dens udøvere.
Prisvindende danske ensembler og solister inviterer til det bedste inden for skandinavisk kammermusik i en festival på 4 dage.
Vi glæder os til at præsentere Christina Bjørkøe sammen med Niklas Walentin på Sølballegaard d. 26/7. Bl.a. med en af de Bjørkøes nye dyre-etuder, Brahms og Beethoven.
Læs mere om den klassiske musikfestival I Djurs og Mols lige her: www.klassiske-koncerter.dk
Om Christina Bjørkøe

Christina Bjørkøe er en af Danmarks førende pianister. Hun optræder både solo, som kammermusiker og som solist med de danske symfoniorkestre.

Blandt de talrige priser, Christina Bjørkøe har modtaget, er Victor Borges Legat, Carl Nielsens Rejselegat og Gladsaxe Musikpris. I 2005 vandt hun DR P2 Prisen for sin indspilning af Knudåge Riisagers klaverværker. Samme pris modtog hun i 2009 for sin indspilning af Carl Nielsens samlede klaverværker

Se video med Christina Bjørkøe lige her: https://www.youtube.com/watch?v=CzvBKsjFqZg

 

Om Niklas Walentin

Den 24-årige violonist har allerede som dreng og ganske ung vundet adskillige konkurrencer. Nu kører hans internationale karriere på højtryk både med de store violinkoncerter med symfoniorkestrene, med kammermusik med hans klavertrio Trio Vitruvi og musikken for violin og klaver.

Blandt de priser Niklas Walentin har vundet er:
Guldmedalje ved Berlingskes klassiske musikkonkurrence 2007
Triplevinder ved Carl Nielsen konkurrencen 2012 – nr 2 samt dertil pris for bedste udførelse af Carl Nielsens værker og for det til lejligheden nykomponerede værk.
DR’s P2 Pris 2013
Jakob Gade prisen 2013
Sonning Talentprisen 2013
DR’s P2 Kammermusikkonkurrence 2014
Gladsaxe Musikpris 2014

Se video med Niklas Walentin lige her: https://www.youtube.com/watch?v=jDQQH9P_nrU

Mad og drikke på Sølballegaard

Selve koncerten foregår i Sølballegaards smukke koncertsal, og døren åbnes 19:30. Allerede fra kl 17 vil det dog være muligt at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Så kom gerne i god tid, gå en tur i betagende Mols Bjerge og nyd en bid mad på picnictæppe i haven eller på gårdspladsen.