Mekdes

30.07.2022 –

20:30 –

Pris: 210 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her

Et indlysende naturtalent

Nyd en sommeraften på Sølballegaard med Mekdes i Sølballegaards koncertsal, mens solen går ned over Mols Bjerge. Før koncerten (kl 18-20) er det muligt at købe mad og drikke på Sølballegaards hyggelige gårdsplads.

“En vild vokal”, “Chef i egen butik”, “Et indlysende naturtalent” – sådan lød de flotte roser, der regnede ned over Mekdes, da hun for nyligt fik overrakt den prestigefulde P3 Guld Talent-pris. Nu udgiver soul-sangeren sit debut-album, og med det slår den unge koldingenser endnu engang fast, at hun er en sanger, sangskriver og producer, udover det sædvanlige.

Mekdes har siden 2018 sendt singler ud på stribe. Hun er kvinden bag hits som ‘In Favor of You’, ‘Lonely og ‘Hanging Upside Down’, og foran store scener som bl.a. Smukfest, Plænen i Tivoli, Hotel Cecil, By:Larm, SPOT og Copenhagen Pride, har begejstrede publikummer ladet sig fortrylle af den blot 23-åriges stærke stage presence – det er intet under at hun allerede i 2020 var nomineret til en DMA for årets nye live-navn.

Den 21. januar udkom debut-albummet ‘Greedy’, der som Mekdes forklarer, består af “en masse sange fra mit liv, der folder sig ud som en dagbog”. Albummet viderefører den varme, sjælfulde Mekdes-vibe, vi har lært at kende så godt, på eksempelvis debut-EP’en ‘Fly’ fra 2020. Det nye albums ti stærke og personlige sange er alle skrevet, indspillet og produceret af Mekdes selv, i hjemmet i Kolding, hvor hun trives med at kunne give sig selv det sidste ord.

Koncerten på Sølballegaard er med stående publikum.