Marie Key

15.10.2022 –

20:00 –

Pris: 325 DKK

Døråbning: 19:15

Marie Key Solo i smukke Mols Bjerge

Marie Key genoptager sit populære soloformat i efteråret 2022, hvor hun besøger 15 byer rundt omkring i Danmark. Sangskriveren vil både dykke ned i sit store bagkatalog og spillesange som “Uden Forsvar”, “Landet” og “Fatter Det Nu” såvel som sange fra hendes nyeste album fra 2020, der blandt andet kastede radiosinglerne “True Love” og “Tænker På Os To” af sig.

Marie Keys solokoncerter har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum-blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær. Marie Key siger om den kommende tour: “Jeg glæder mig allerede. Jeg synes det er en virkelig dejlig blanding af små og store spillesteder. Selvom jeg har spillet ret mange koncerter i mit liv, er der en del scener på denne liste, hvor jeg ikke har spillet før, og det er spændende”

Sølballegaards intime scene skaber en følelse af at være helt tæt på de optrædende artister, og publikum kan glæde sig til en stemningsfuld aften i selskab med Marie Key. Kom gerne i god tid eller book en overnatning på Sølballegaard efter koncerten, så der bliver mulighed for også at nyde det smukke efterår i Mols Bjerge. Book overnatning på kontakt@www.soelballegaard.dk