Liss – AFLYST

01.09.2021 –

20:00 –

Pris: 275 DKK

Døråbning: 19:15

Lyt til musikken her
Liss

Intim indiepop-fest på Sølballegaard

Kære alle.
Jeg er frygteligt ked af at måtte fortælle jer, at koncerten med Liss d. 1. september er aflyst, da forsanger Søren Holm desværre er gået bort.

De varmeste tanker til Sørens nærmeste.

Kærlig hilsen
Sofie Saxtoft,
Sølballegaard

****

Nedenfor kan I læse den officielle meddelelse fra Liss:

Kære Allesammen,
Vores elskede Søren er tirsdag d. 25. maj pludseligt blevet taget fra os. Søren var det smukkeste, sjoveste, sødeste menneske, der altid passede på alle omkring ham. Vi er knuste og i chok. Sammen med Sørens familie beder vi om fred og ro til at sørge.
Villads, Vilhelm og Tobias.
It’s with broken hearts that we have to let you know that our dearest Søren passed away on tuesday. Søren was the sweetest, funniest, most beautiful human being who always looked out for everyone around him. We are devastated. Along with Søren’s family, we ask at this moment for peace and quiet to mourn. Look after one another, Villads, Vilhelm and Tobias

****

Liss blev dannet i Aarhus i 2015 og slog kort efter igennem med singlen ”Try”, der røg i rotation på radioerne herhjemme og vakte det legendariske engelske label XL Recordings’ interesse. De signede de fire danske ungersvende, der efterfølgende blandt andet blev hypet af Pharrell Williams i hans radioprogram i Apple Music og modtog prisen som årets gruppe ved prisshowet Steppeulven 2017

Efter at have udgivet deres EP-trilogi i sommeren 2020 med “Third” der blev kaldt “veldrejet, popmusikalsk håndværk” af Politiken der kvitterede med fem stjerner og Soundvenue der på Third omtalte Liss som: “et af Danmarks mest stilsikre og leveringsdygtige bands”. I oktober kom så den enkeltstående hymne til de tomme dansegulve, Leave me on the floor, der blev en af de mest spillede sange på P3 efterår/vinter 2020.

Liss skubber til grænserne af hvad pop er med deres eklektiske blanding af funk, disco, soul og sjælfulde ballader, med Søren Holms unikke vokal i centrum.

Mad og drikke på Sølballegaard

Selve koncerten foregår i Sølballegaards smukke koncertsal, og døren åbnes 19:30. Allerede fra kl 17 vil det dog være muligt at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Så kom gerne i god tid, gå en tur i betagende Mols Bjerge og nyd en bid mad på picnictæppe i haven eller på gårdspladsen.