Katinka Solo – Talk og koncert – UDSOLGT

08.05.2021 –

19:30 – 21:30

Pris: 275 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her
Talk og koncert

Kom tæt på en af vor tids mest originale og hudløst ærlige danske artister

Denne aften kan du opleve Katinka Solo i en unik setting, som giver plads til musikken – men også til at komme helt tæt på de tanker og det menneske, der står bag. Første del af aftenen tager form som et interview, hvori Katinka fortæller om sin musik og om at vælge sine egne skæve veje i tilværelsen. Og efter en kort pause kan aftenens gæster se frem til en intim og nærværende koncert med Katinka solo.

Om Katinka

Katinka Bjerregaard og band trådte i 2015 ind på den store scene som vindere af Karrierekanonen. De vandt en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Katinka blev hurtigt fremhævet for sine ærlige og finurlige tekster, som er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog. De kan beskrives som røntgenfotografier af personlige tanker og følelser – men trækker samtidig tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.
Tilsat ukulele og en karakteristisk og sprød stemme, skiller Katinka sig ud fra mængden, som en helt unik historiefortæller.

COVID-19

Vi passer på hinanden

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  • Blive hjemme, hvis du har symptomer
  • Holde afstand til andre
  • Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.

På den måde håber vi, at vi alle kan få en skøn og tryg musikoplevelse sammen.