Guldimund

31.08.2022 –

20:00 – 22:00

Pris: 250 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

Vidnesbyrd fra menneskelivet

Guldimunds album ‘Dem, Vi Plejede At Være’ har laserprintet sig fast i hjerte og sind hos den begejstrede og bevægede flok af folk i alle aldre, der har stiftet bekendskab med værket, siden det udkom sidste vinter. Med den nærværende og ærgerrige Asger Nordtorp Pedersen i front for sin umådeligt velspillende oktet lå Guldimund i første bølge af orkestre, der genåbnede musikdanmark efter den pandemiske dvale.

Præster, kulturministre, radioværter og dansklærere har siden sluttet sig til skaren af entusiastiske lyttere, og den danske anmelderstand dekorerede ham med hele tre priser ved dette års Steppeulven: Årets album, Året tekstforfatter og Årets musiker. Guldimund er en kunstner, der insisterer på at patos ikke behøver være prætentiøst og at det intime kan være det allermest intense.

Det er et band, der med afsæt i en traditionel folkrockbesætning konstant forsøger at være dynamisk og udforske sine klangmuligheder, som var det et symfoniorkester. I centrum står Asger Nordtorp Pedersen, der med sin særegne stemme, store spændviddeog præcision leverer nogle virkeligt velfortalte vidnedsbyrd fra det helt nære og almenkendte menneskeliv.

På Sølballegaard kan du denne aften opleve Guldimund i fuld besætning i den smukke koncertsal, mens solen går ned over Mols Bjerge. Vi tør godt love, at det bliver en intens og stærk oplevelse.

Koncerten er denne aften med stående publikum. Dørene og baren åbner kl 19.