GENTS

06.07.2022 –

20:00 – 22:00

Pris: 200 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

Oplev de københavnske cyber-croonere GENTS på Sølballegaard, mens solen går ned over Mols Bjerge.

GENTS har de seneste år markeret sig som en af de mest roste bands med deres storladne 80’er og 90’er synth-pop og Nils Fejrskov Juhls karakteristiske dybe, smukke stemme.

Før koncerten (kl 18-20)  kan du købe mad og drikke på Sølballegaards hyggelige gårdsplads. Koncerten spilles i Sølballegaards smukke koncertsal.

OM GENTS

Siden debut-EP’en Embrace the Future fra 2015 har den københavnske duo GENTS med crooner Niels Fejrskov Juhl i front vundet hjerterne på fans over hele kloden. Flankeret af soft synth-aficionado Theis Vesterløkke har de to selverklærede spa poppere været på en rejse fra hovedstadens support slots til i dag at have alt fra Roskilde Festival og headlinere på Store Vega og SPOT Festival på samvittigheden. CV’et rummer desuden udsolgte koncerter i bl.a. Paris og Berlin samt talrige turnéer i både Europa og Rusland, ligesom de også har været et smut forbi internationale festivaler som Iceland Airwaves, By:Larm og Reeperbahn. Dette har efterhånden gjort GENTS til et garvet live act, der kan spille alt fra store, scenografisk stringente shows til tvivlsomme barer i europæiske sovebyer – altid med samme GENTS’ske intensitet og showmanship i højsædet.På udgivelsesfronten har GENTS sluppet de to albums About Time (2017) og Human Connection (2019), der begge har kastet store roser af sig og samtidigt gjort dem til fast inventar i den danske og internationale musikpresse med bl.a. iByen-forsider, anmeldelser i fx The Line of Best Fit og rotationer på DR P3.

FOTO: DENNIS MORTON