Fallulah

19.07.2022 –

20:00 – 21:30

Pris: 300 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

Intim og intens duo-koncert med Fallulah

Lige fra debutsinglen I Lay My Head til sidste års albumudgivelse “All My Eyes Are Open”, har Fallulah stået stærkt og succesfuldt med sit originale, genreblandende take på popmusik, og der findes næppe mange danskere, der ikke kan synge med på mindst et par af hendes sange.

Fallulah har gennem tiden vundet et hav af priser og udmærket sig ved altid at vælge sin egen vej i musikbranchen. Som sangerinde, sangskriver og producer.

Til sommer vender hun tilbage til Sølballegaard hvor du kan opleve hende i et duo-setup i de smukkeste og intime omgivelser i Mols Bjerge. Inden koncerten (fra kl 17:30-20) er det muligt at købe mad og drikke på gårdspladsen. Så kom gerne i god tid og nyd en sommerstund i Sølballegaards have eller gå en tur i Mols Bjerge.

Kom og spis før koncerten

Inden koncerten kl 17:30 er der mulighed for at købe mad og drikke på den hyggelige gårdsplads på Sølballegaard. Kom gerne i god tid, slå dig ned med en bid mad og et glas vin i haven og nyd en sommeraften i Mols Bjerge med musik, hygge og smuk natur.

Vi sælger mad så længe lager haves. Der er ingen bordreservation – men vi har masser af borde og bænke, og du er også velkommen til at medbringe et picnictæppe og slå dig ned i haven.

Vi har begrænset antal p-pladser på Sølballegaard, så overvej gerne at parkere på de offentlige p-pladser i Fuglsø eller ved Trehøje og gå den smukke tur gennem bakkerne til Sølballegaard.