Emmadop

18.10.2021 –

20:30 –

Pris: 150 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her

EmmaDop formår at præstere en indie-pop sound anno 2021, der har afsæt i det storladne og spækket med en uudtømmelig energi. Mens produktionerne er både listige og slagkraftige i en smuk balance, løfter Lines eminente vokal sangene til et niveau, der kan få selv den stædigste kritiker op ad sædet.

Bandet har tidligere været i heftig rotation på P6 og har desuden lavet adskillige live-sessions, der dels afslører deres enorme håndværk, men også giver et indblik i deres fine univers. Et univers,man som lytter og seer bliver suget direkte ind i, og med det samme føler sig veltilpasiog yderst underholdt af.

EmmaDop er først lige gået i gang, men i fuld gang med at bide sig fast som et act, man i den grad skal holde øje med. Også internationalt.

På Sølballegaard har sommerens single “Vegan” kørt på repeat, og vi elsker EmmaDops legende, musikalske univers og Lines virkeligt smukke vokal. Line er er vokset op på Mols og har en stærk tilknytning til området, så vi syntes, det var helt oplagt at invitere EmmaDop til vores intime scene midt i Mols Bjerge.

Håber vi ses!

OBS: Koncerten er med stående publikum