eee gee

04.08.2022 –

20:30 –

Pris: 175 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her

eee gee byder på elegant og nostalgisk "Nordicana" med et twist af selvironi.

Nyd en sommeraften på Sølballegaard med nordisk melankoli og varm Americana, når eee gee går på scenen i Sølballegaards koncertsal.

eee gee er den danske sangerinde og sangskriver, Emma Grankvist. Hun debuterede i maj med selvkærligheds-hymnen ‘Favourite Lover’, der straks spredte ringe i vandet hos flere af de større internationale blogs, og blev P3’s Uundgåelige samt nr 1 på P3-listen ugen efter.

eee gee bevæger sig mellem nordiske popmelankoli og den varme americana der omfavner støvede folk elementer, og countryens nostalgi. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart Emma åbner munden.

Hendes elegante musikalske univers er nemlig både gennemført og spækket med paradokser. Det er sjældent tingene er helt som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed, og det er noget der især kommer til syne i hendes sangskrivning, der hele tiden balancerer mellem solide feel good melodier og sangtekster, der handler om at have det af helvedes til.

Sagenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt anderledes sprudlende, humoristisk, cinematisk og vidunderligt underligt.

Koncerten på Sølballegaard er med stående publikum.

Før koncerten (kl 18-20) er det muligt at købe mad og drikke på Sølballegaards hyggelige gårdsplads. Så kom gerne i god tid, få en bid mad og slå dig ned i Sølballegaards have eller gå en tur i Mols Bjerge.