Bryan Rice – Talk og koncert

12.07.2021 –

20:00 – 21:30

Pris: 175 DKK

Døråbning: 19:30

Lyt til musikken her
Bryan Rice

Til kamp for kærlighed i alle afskygninger

Et musikalsk foredrag og en hyldest til kærligheden – uanset hvordan den måtte se ud. Bryan Rice står bag platin- og guldvindende hits, og han har gennem sin karriere samtidig brugt sin stemme til at kæmpe for LGBT-rettigheder i verden.
Aftenen byder på musikalske højdepunkter kombineret med Bryan Rices personlige fortællinger og mere generelle betragtninger om de svære betingelser, kærligheden somme tider har, når den ikke ligner mainstream.
Gæsterne kan opleve Bryan Rice akkompagneret af sin mand Mads Enggaard på flygel. Sammen fortæller de om at leve som regnbuefamilie – om fordomme, fordele og udfordringer når man adskiller sig fra de gængse familienormer.
Mere om Bryan Rice
Bryan Rice er de seneste 16 år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can’t say I’m sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire og i højtalerne på danske og udenlandske scener.
Bryan Rice har bl.a. modtaget en Danish Rainbow Award for sin sang Warriors – en sang der handler om at kæmpe for kærlighed i alle afskygninger, og som også har fået stor betydning for undertrykte LGBT-folk ude i verden.
Mad og drikke på Sølballegaard

Selve koncerten foregår i Sølballegaards smukke koncertsal, og døren åbnes 19:30. Allerede fra kl 17 vil det dog være muligt at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Så kom gerne i god tid, gå en tur i betagende Mols Bjerge og nyd en bid mad i haven eller på gårdspladsen