Bremer / McCoy – UDSOLGT

07.07.2021 –

20:00 –

Pris: 350 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her
En anmelderrost konstellation, der skal opleves

Bremer/McCoy: "Vi vil dele følelsen af at være forbundet"

Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Duoens fjerde album, Utopia’, blev udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York. Her fortsættes rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og uhyrligt talentfulde barndomsvenner.

De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København – ligeledes mere end en gang. Bremer/McCoy er et varmt navn.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet, og har spillet sammen siden 2012 – og i Oktober 2019 udgav de deres fjerde album sammen.

”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse – og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan,” forklarer Morten McCoy.

Bremer/McCoy er et stærkt fællesskab med en særlig, gensidig forståelse – en anmelderrost konstellation, som du på Sølballegaard får mulighed for at opleve i en helt unik setting.

Sølballegaard ligger midt i Mols Bjerge med udsigt til havet og nationalparkens storslåede natur. Kom i god tid og gå en tur i det smukke landskab. Før koncerten vil der være mulighed for at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Selve koncerten spilles indendørs i Sølballegaards sal – en eksklusiv og intim oplevelse for et begrænset antal gæster. Koncerten er siddende.

Mere om Bremer/McCoy

Jonathan Bremer (født 1991) vandt som 17-årig JazzDanmarks Ung Jazz konkurrence med bandet Surf in Stereo. Et år efter blev han hyret af Jazzhus Montmartre som husbassist og i perioden 2011-2014 var fast medlem af Niels Lan Dokys trio, og han medvirker desuden på flere af Dokys plader. Bremer har desuden eksperimenteret meget med at bruge kontrabassen i dub, reggae og elektronisk musik, han kuraterer Montmartres serie af upcoming-koncerter og har pladeselskabet Unity Rec.

Bremer har oprådt sammen med David Sanborn, Gino Vannelli, Palle Mikkelborg, Raske Penge, Mike Sheridan, Mikkel Metal, Purbayan Chaterjee, Rick Margitza og mange andre rundtomkring i hele verden.
Jonathan Bremer vandt for nyligt en Steppeulv – Den Danske Kritikerpris, som Årets Musiker 2019.

Morten McCoy (født 1992) startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musik-kultur både som musiker, komponist, koncertarrangør og DJ. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde.
Som producer har han bl.a. arbejdet intensivt med at mestre kunsten at optage lyd analogt. I 2017 var han medkomponist på det prisvindende soundtrack til filmen “Underverden” og blev nomineret til en Steppeulv som “Årets Musiker” og som “Årets Komponist” sammen med Jonathan Bremer. Han kuraterer Livity Music – et sublabel på Raske Plader.

Pressen skrev:
“Stunning. I highly recommend it,” Gilles Petersson – BBC Radio 6
★★★★★★ – “Et sindssygt dragende drømmeland” GAFFA
★★★★★ – “Fortjener en bredere anerkendelse” Soundvenue
★★★★★ – “På vej til en international karriere” BT Metro
★★★★ – “Potentiale til den store verden” Politiken
“Bremer/McCoy vender op og ned på den musikalske døgnrytme” Information
“Utopia er den kunstneriske kulmination på Bremer/McCoy” Jazznyt

Mad og drikke på Sølballegaard

Selve koncerten foregår i Sølballegaards smukke koncertsal, og døren åbnes 19:30. Allerede fra kl 17 vil det dog være muligt at købe mad og drikke i Sølballegaards hyggelige gårdrum.

Så kom gerne i god tid, gå en tur i betagende Mols Bjerge og nyd en bid mad på picnictæppe i haven eller på gårdspladsen.