Bette

09.07.2022 –

20:00 –

Pris: 225 DKK

Døråbning: 19:00

Lyt til musikken her

Mere sommer-lækkert bliver det simpelthen ikke

Nyd en sommeraften på Sølballegaard med lækker, jazzet soul-koncert med Bette i Sølballegaards koncertsal, mens solen går ned over Mols Bjerge. Før koncerten (kl 18-20) er det muligt at købe mad og drikke på Sølballegaards hyggelige gårdsplads.

Bette er en upcoming dansk artist, hvis poppede og RnB-fyldte musikunivers er fyldt med eftertænksomhed og fordybelse – akkurat ligesom Bette selv. Hun skriver musik, som er undersøgende og nysgerrig, og i processen lærer hun både sig selv og verden omkring sig bedre at kende.

Bette begyndte at skrive musik sammen med producer og rapper Emil Kruse tilbage i 2017. Hun udgav sin første single ’Forstår Dig Nok En Dag’ i 2018, hvorefter ’Darling’ og dobbeltsinglen ’Væk/Ikke Længere’ fulgte efter. I 2019 udgav hun ’Hører Dem ikke’, som blev P3’s Uundgåelige og ’Mærker’. Det år spillede hun desuden både Spot Festival, Redbull Stripped Session, Tivoli, Distortion og Vegas Udvalgte, mens hun blev nomineret til Soundvenues Fremtidspris.

Klogere på sig selv

At lytte til Bettes sange er at lytte til Bettes følelser, både de glade, de dystre og de hårde. Bette bruger sin musik til at dykke ned i en følelse, forstærke den og lade sig selv føle den 100%, indtil der ikke er mere tilbage, og hun kan slippe den igen.

På den måde bliver sangene et talerør for hendes følelsesliv, fuld af nuancer, eftertænksomhed og ikke mindst ærlighed. Hun siger:

”At lave musik for mig indeholder en intensitet og en fordybelse, som i sidste ende grundlæggende er en måde at lære mig selv bedre at kende på.”

Koncerten på Sølballegaard er med stående publikum.