Fællessang og meditation med Sgaard

01.11.2020 –

15:30 – 17:30

Pris: 125 DKK

Døråbning: 15:00

Lyt til musikken her
Allehelgen med Sgaard

Fællessang og musikalsk meditation mens novembermørket sænker sig over Mols Bjerge.

Mens solen går ned og mørket sænker sig over Mols Bjerge, rykker vi sammen på Sølballegaard, synger sammen og finder ro med hjælp fra musikken. Ved flygelet sidder en kær ven af huset – Sgaard.

Sgaard er et kunstnernavn opstået ud af navnet Susi Hyldgaard som sangerinden, komponisten og pianisten er bedst kendt som. Susi Hyldgaard har gennem sin lange musikalske karriere arbejdet tæt sammen med store jazzprofiler som Niels Henning Ørsted Pedersen, hun vundet en grammy, komponeret filmmusik og skrevet musik og bøger til børn – med andre ord et mangefacetteret musikmenneske, som altid har insisteret på at eksperimentere og gå egne veje.

Sgaard skaber musik med flygelet som omdrejningspunkt. Musik, der er godt at slappe af til, meditere til, falde hen til og skærpe sit fokus ved.

Susi Hyldgaard/ Sgaard siger: “Musikken er ikke skabt med et bestemt formål for øje – den er bare. Ligesom vi hver især skal forsøge at leve vores liv ved bare at være. Vi er helt nok som vi er. Til allehelgen på Sølballegaard skal vi både synge sammen og bare være sammen om musikken. I kan indsende jeres fællessangsønsker til sofie@soelballegaard.dk, og så vælger jeg ca. 5 sange, som vi synger sammen. Vi starter med at synge sammen udenfor i Sølballegaards hyggelige gårdrum, hvor vi kan stå med god afstand. Derefter rykker vi ind i varmen, hvor jeg ruller Sgaards repertoire ud foran jer. Jeg guider en lille smule til, hvordan i kan meditere undervejs hvis i har lyst til det – og ellers kan I bare flyde med.”

Du kan lytte til Sgaards musik via linket ovenfor.

Parkering

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Sølballegaard, men der er offentlige p-pladser ved Trehøje, i Fuglsø by eller i Viderup.

Bor du i nærheden, er det oplagt at gå eller cykle til Sølballegaard – det er en smuk tur

COVID-19

Vi passer på hinanden

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  • Blive hjemme, hvis du har symptomer
  • Holde afstand til andre
  • Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.

På den måde håber vi, at vi alle kan få en skøn og tryg musikoplevelse sammen.